Green Energy
Ελληνικά
English
McCONNEL Multione Olive Picker VANDAELE TAJFUN
ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΑΝΕΛ
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ
ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΑΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ & PELLET
ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΒΡΑΧΙΩΝΑ
ΞΥΛΟΥ & PELLET
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΘΡΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ
ΚΛΑΔΕΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΣΚΩΝ
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ
ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΕ ΒΡΑΧΙΩΝΑ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ & ΞΥΛΩΝ
ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Τελευταία Νέα...

Τελευταία Νέα

Green Energy BannerΘρυμματισμός κλαδιών

 ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Θρυμματιστές υλικών για κατασκευή ΠΕΛΛΕΤ και ΜΠΡΙΚΕΤΑΣ   

Οι βαρέων καθηκόντων θρυμματιστές κλαδιών VANDAELE δίχως υπερβολή είναι απο τα κορυφαία μηχανήματα στην παγκόσμια βιομηχανία.  Ανάλογα με τις εργασιακές απαιτήσεις του πελάτη προσφέρονται, ώς αναρτώμενοι για γεωργικούς ελκυστήρες και μηχανήματα έργων, καθώς επίσης και  ώς αυτοδύναμοι εξοπλισμένοι με ανεξάρτητους κινητήρες πετρελαίου, 'ολα τα αυτοδύναμα μοντέλα είναι τοποθετημένα σε trailers κατάλληλα για κίνηση και στο Εθνικό οδικό δίκτυο.

Για ειδικές περιπτώσεις εκμετάλευσης υπολοιμάτων υλοτομίας η VANDAELE προσφέρει δύο τύπους μηχανημάτων τοποθετημένους σε σασι με ερπύστριες, τα μηχανήματα προσφέρονται και με τηλεχειριζόμενα χειρηστήρια για επικλινή και επικίνδυνα εδάφη. 


ΤΥΠΟΙ    ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΩΝ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  

ΤV1220P                                                          TV160P                                                      TV180P

 

TV2740P

 

TV FC400                                                                                            TV4052 GIANT

- 

TV 160H / TV160P                                                                            TV180H 


TYΠΟΙ  ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΝ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  

TV120D & TV1220D

TV180D /360°

TV2026D

 

TV1823D/ Tracked /360°

Τα μηχανήματα VANDAELE όπως θα διαπιστώστε δεν κατέχουν αφθαίρετα τον τίτλο των καλυτέρων μηχανημάτων στην παγκόσμια βιομηχανία, αλλά μπορούν να δώσουν λύση στις περισσότερες εργασικές ανάγκες των επαγγελματιών που ασχολούνται  με τον θρυμματισμό προιόντων δάσους και κλαδεμένων  κλαδιών.

Αν και εσείς κουραστήκατε να συμβιβάζεστε με μηχανήματα που μόνο υπόσχονται και να ξοδέυετε άσκοπα χρόνο και χρήματα επικοινωνείστε μαζί μας  (  bticorp@otenet.gr ) για να σας προσφέρουμε την λύση που χρειάζεσθε.  

 

   

Όλα τα VANDAELE  είναι εξοπλισμένα με μαχαίρια ανθρακικού βολφραμίου, αυτή η μοναδική κατασκευή δίνει στα  μηχανήματα την ικανότητα να θρυμματίζουν, εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ποικιλία ξύλου,  χλωρού ή ξερού, συμπεριλαμβανομένων  των φύλλων του φοίνικα και του δέντρου της  μουριάς.  

Τα μαχαίρια δίχως  να χρειάζονται πότε τρόχισμα τα αντικαθιστούμε, κάθε 2.000 ώρες τα σταθερά και κάθε 1.000 ώρες τα μετακινούμενα,  τα VANDAELE διαθέτουν σύτημα ρύθμισης των παραγωμένων τσίπς  ώστε οι διαστάσεις τους να είναι 5-35 mm. Αυτή η  επιλογή μας δίνει την δυνατότητα με τα παραγώμενα τσίπ να κατασκευάσουμε βιοκαύσιμα πέλλετ &  μπρικέτες, η και λίπασμα χούμο. 

 

Ειδικά για τα αυτοδύναμα μηχανήματα της η VANDAELE προσφέρει μια πραγματικά προηγμένη λύση, αντί του παραδοσιακού τρόπου μεταφοράς της ισχύος απο τον πετρελαιοκίνητήρα στο Volan των μαχαιριών με  ιμάντες, για να αποφύγει όλα τα γνωστά προβλήματα που συνεπάγονται, εξοπλίζει τα μηχανήματα της με υδραυλικό αυτόματο συμπλέκτη.

Αυτή η προηγμένη κατασκευή αφ ενός μεταφέρει  πάντα σταθερά 100% την ισχύ του κινητήρα στο Volan, αφ εταίρου απαλλάσει τον πελάτη απο τις συνεχείς ρυθμίσεις τεντώματος των ιμάντων και τις γνωστές δυσάρεστες εκπλήξεις.   


ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ 

   Θρυμματιστές υλικών για κατασκευή ΠΕΛΛΕΤΣ και ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ  Θρυμματιστές υλικών για κατασκευή ΠΕΛΛΕΤΣ και ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ  Θρυμματιστές υλικών για κατασκευή ΠΕΛΛΕΤΣ και ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ               

Τα μηχανήματα VANDAELE κατασκευάζονται με γνώμονα την αξιοποίηση της βιομάζας σύμφωνα με τις εργασικές  ανάγκες  του κάθε πελάτη, μπορούν  να σας βοηθήσουν ώστε να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τα κλαδεμένα  κλαδιών απο τις καλλιέργειες των δένδρων αλλά και τα υπολοίματα της υλοτομίας που στις περισσότερες των περιπτώσεων αποτελούν εστίες πυρκαγιών.

Θεωρούμε άδικο να έχουμε διθέσιμους τόσους πόρους και να τους αφήνουμε ανεκμετάλευτους ενώ θα μπορούσαμε να τους αξιοποιήσουμε, ώς καύσιμο σε λέβητες που καταναλώνουω πυρηνόξυλο, για την κατασκευή βιοκαυσίμων πέλλετ ή μπρικετών καθώς επίσης και για την κατασκευή βιολογικών λιπασμάτων χούμο.  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας : bticorp@otenet.gr

 

επιστροφή